Platán étterem

21 hours agoEgy csillagot hét étterem birtokol idén. Az első országos vizsgálaton rögtön két Michelin-csillaggal jutalmazták a tatai Platán Gourmét séf.


Etterem Quadbereny Platan Etterem

Hasonló elismeréssel díjazták a budapesti Stand Széll.

. 18 hours agoA Michelin Guide 2020-ban hozta létre a fenntarthatóság érdekében tett erőfeszítéseket elismerő Zöld csillagot amelyet korábban még soha nem nyert el hazai. November 3-án megtartotta díjátadó eseményét a Michelin Guide amelynek keretében rengeteg magyar étterem kapott elismerést. 21 hours agoKevés ennél nagyobb öröm érheti a magyar gasztronómiát - A tatai Platán Gourmet és a budapesti Stand Étterem is két csillagos minősítést kapott a Michelin Guide.

A világ vezető étteremkalauza most. 20 hours agoAz étteremkalauz anonim inspektorai két Michelin-csillaggal jutalmazták a tatai Platán Gourmet séf. A budapesti Babel Borkonyha Costes Essencia és Salt tartotta a helyét.

Sok szeretettel köszöntjük a Platán Az Ízes étterem honlapján. Nem mindennapi kalandra szánja el magát az aki betér hozzánk. Share 2006 of 7828 restaurants in Budapest 557 of 889 Italian restaurants in.

Platán Étterem - Nánási út 48 Budapest. Pesti István és a budapesti Stand Széll Tamás és Szulló Szabina. Széll Tamás Szulló Szabina.

555 ember kedveli 2 ember beszél erről 96 ember járt már itt. Pesti István Stand séf. Ez azt jelenti hogy továbbra is hét Michelin-csillagos étterem van Budapesten.

Platán az Ízes Étteremavagy semmi flanc csak az íz. Várjuk kedves vendégeinket családias hangulatú éttermünkben hétköznaponként napi. Platán Étterem Varosligeti Fasor 46-48.

Rácz Jenő szintén fővárosi Rumourja tavaly még csupán. A Platán Udvarház részeként egy különleges és nem mindennapi kulináris ízélményt kínál a Platán Gourmet étterem amelynek lenyűgöző étel kompozícióit a színes virágos. 21 hours agoPlatán Tata séf.


Hotel Platan Hajduszoboszlo


Platan Az Izes Etterem Restaurant Sarvar Restaurant Reviews


Gratulalunk A Platan Etteremnek Tata Varos Hivatalos Honlapja


Platan Hotel Es Etterem


Platan Etterem Balatonfoldvar


Z Alacarte Terem Platan Etterem


Platan Etterem Mszosz Bdsz Budapest


Platan Etterem Tata


Platan Etterem Csaladias Kornyezet Budapesten


Platan Etterem Hivatalos Oldala Balatonfoldvar


Platan Etterem Elfogadohely Adatai Balatonfoldvar Turisztikai Regio


Platan Etterem Restaurant Tiszafured


Platan Bisztro Platan Tata


Platan Etterem Balatonfoldvar Szolgaltatas Etterem


Platan Garden Restaurant Hajduszoboszlo A Feludulohely Hajduszoboszlo A Feludulohely


Platan Etterem Baltonfoldvar Balatonfoldvar Hovamenjek Hu


Platan Etterem Baltonfoldvar Balatonfoldvar Hovamenjek Hu


Platan Az Izes Etterem Sarvar


Platan Etterem Hivatalos Oldala Balatonfoldvar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel